Gevulde kwartelei

Gevulde kerrie-kwarteleitjes

Geurige en kleurige gevulde kwarteleieren met kerrie. Een lekkere variant op de bekende gevulde eieren.

Ingrediënten

voor 20 gevulde kwarteleitjes

  • 10 kwarteleitjes
  • 1 theelepel mayonaise
  • 1/4 theelepel kerriepoeder
  • snufje zout
  • paprikapoeder
  • klein bosje koriander

Bereidingswijze

  • Breng water aan de kook in een middelgrote pan.
  • Als het water kookt, schept u de kwarteleitjes voorzichtig in het water. Zorg ervoor dat de eieren niet barsten.
  • Laat ze 2 minuten koken en schep vervolgens de eitjes in ijskoud water om ze te laten schrikken.
  • Eenmaal afgekoeld, pelt u de eieren en snijdt u ze in de lengte doormidden.
  • Haal de dooiers eruit en leg ze in een schaaltje. Bewaar de halve eiwitten op een plat bord.
  • Prak de dooiers en meng er de mayonaise, kerriepoeder en het snufje zout naar smaak doorheen.
  • Schep het dooiermengsel in de halve eiwitten. Eventueel kunt u een spuitzak gebruiken.
  • Besprenkel een beetje paprikapoeder over de gevulde kwarteleitjes en garneer met een klein toefje koriander.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *