Chocolade hapjes

Lekker chocolade hapjes die smaken naar meer!

Ingrediënten

  • 3 stengels citroengras
  • 125 milliliter slagroom
  • 75 gram zoutloze boter
  • 50 gram cacaopoeder
  • 200 gram bittere chocolade in stukjes

Bereidingswijze

  • Spuit een flinke laag slagroom op de bodem van de koekenpan.
  • Snij de citroengras stengels in stukjes en voeg die hier aan toe.
  • Na de kook nog 5 minuten op een laag vuurtje.
  • Haal het citroengras uit de koekenpan.
  • De stukjes chocolade boven op de slagroom in de koekenpan en voeg er boter aan toe.
  • Roer het mengsel terwijl de chocolade volledig gesmolten is.
  • Het mengsel kan nu in een afgedekte schaal 1 uur lang de opstijven in de koelkast.
  • Schep het mengsel uit de schaal en maak er balletjes van.
  • Strooi de cacao op een bord en rol de balletjes erdoorheen.
  • Nog even laten opstijven in de koelkast en ze kunnen geserveerd worden.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *