Gevulde hamrolletjes van gerookte kipfilet met kruidenkaas en chutney

Het voordeel van gerookte kipfilet is dat je er eigenlijk geen werk aan hebt, maar dat je direct wel een goede basis hebt voor een borrelhapje. Daarom is het dus ook zo aantrekkelijk om ermee te werken. Bijvoorbeeld wanneer je het gebruikt in combinatie met een chutney van mango of een ander geschikt product. Je gebruikt dan een plakje kipfilet.

Doet daarop wat gorgonzola of een vergelijkbare kaassoort. Vervolgens verdeel je er voorzichtig met een theelepel wat van de chutney van jouw keuze over. Je kunt er ook nog wat rucola bij doen. Vervolgens rol je de kipfilet op. Laat het een uur koelen in de koelkast. Wanneer je ze uit de koelkast haalt, kan je alle plakjes gemakkelijk halveren. Je steekt er nu per stukje een prikker doorheen. Het is eigenlijk gewoon een goed alternatief voor het bekende hamrolletje dat je altijd weer tegenkomt op allerlei feestjes. Alle reden om daarom eens voor de alternatieve optie te gaan en een rolletje van kipfilet te maken. Zoals altijd geldt natuurlijk dat je de hoeveelheid van elk ingrediënt aanpast aan het aantal mensen dat je op bezoek krijgt.

Ingrediënten:
Plakjes gerookte kipfilet
Gorgonzola
Chutney
Rucola

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes