Courgette met zalm en roomkaas

Zalm en roomkaas horen bij elkaar als het om borrelhapjes gaat. Voeg er een gezond
element als courgette aan toe en het is natuurlijk helemaal compleet. Je snijdt dan de
uiteinden van de courgette af. Vervolgens ga je er in de lengte dunne plakjes van maken.
Dit kan je het beste doen met bijvoorbeeld een dunschiller of met een schaaf. Het is slim om
ze even in te smeren met olie voor je ze grilt in een grillpan. De plakjes beleg je daarna met
zalm. Ook smeer je er wat roomkaas op. Het is altijd fijn om wat peper en zout te malen om
er op die manier wat meer smaak aan te geven. Wanneer je ze oprolt, doe je dat bij
voorkeur zo strak mogelijk. Bedenk je echter wel dat je niet met een wrap of een
pannenkoek bezig bent. Doe het dus wel met enig beleid. Doe er een prikker doorheen zodat
het geheel goed bij elkaar blijft wanneer je het serveert. Wat leuk is, is dat je de zalm en de
roomkaas natuurlijk ook heel gemakkelijk kan vervangen door andere ingrediënten. Er zijn
talloze opties.

Ingrediënten:
Courgette
Gerookte zalm in plakjes
Roomkaas
Olie
Peper
Zout

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes