Parmaham, abrikozen en geitenkaas

Spiesjes zijn altijd gemakkelijk als borrelhapje. Dat komt omdat ze lekker gemakkelijk uit te
delen zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk beet te houden. Het is ook nog eens zo dat je er
werkelijk alles op kunt prikken wat je maar kunt bedenken. Deze variant bestaat
bijvoorbeeld uit parmaham, abrikozen en geitenkaas. Meer dan enkele minuten heb je niet
nodig om ze te maken. Dit is vooral handig wanneer je niet veel tijd hebt. Het is wel
belangrijk om de abrikozen wat kleiner gemaakt worden. Anders is het niet meer als een
hapje te gebruiken. Daarom is het slim om deze in stukjes te snijden. Prik de parmaham er
ook in kleinere hoeveelheden op en vouw het op. De geitenkaas kan je natuurlijk in blokjes
snijden. Een andere optie is om de blokjes kaas en stukjes abrikoos in de parmaham te
wikkelen. Op die manier kan je de smaak van de verschillende ingrediënten goed met elkaar
combineren. Dat maakt het ook heel aantrekkelijk. Het is daarom wel slim om de parmaham
in repen te snijden omdat dit beter aansluit op de stukjes en blokjes die je gaat gebruiken. Je
kunt natuurlijk ook één van de ingrediënten aanpassen, of nog meer combineren met elkaar.

Ingrediënten:
Abrikoos
Parmaham
Geitenkaas

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes